INSPIRE 1: Emoties: hoe liefdevol omgaan met de emoties van je kind?

Driftbuien, boos of agressief worden, ontploffen, dichtklappen, niet meer willen praten, jaloers zijn, huilbuien, enz. Heb je soms het gevoel dat je kind een tikkende tijdbom is die zomaar kan ontploffen of voel je dat je geen vat hebt op zijn/haar (heftige) emoties? Wil je weten hoe je hiermee liefdevol kan omgaan, zonder dat je meegesleurd wordt in hun emoties? Wil je vanuit verbinding met hen omgaan en hen tonen dat ze er 100% mogen zijn?

Leer d.m.v. deze INSPIRE-module de emoties van je kind lezen en begrijpen. Onder elke emotie zit een behoefte. Wat we zien in gedrag en emoties is slechts het topje van de ijsberg. Leer te kijken wat er achter het gedrag zit.

Wanneer?

  • 26/4: Lezing (van 19h30 tot 21h30) –> voor OUDERS EN KINDBEGELEIDERS

  • 10/5: Workshop 1 (van 19h30 tot 21h30) : met concrete tools, tips en tricks om thuis mee aan
    de slag te gaan –> voor OUDERS

OF:

  • 24/5: Workshop 2 (van 19h30 tot 21h30) met concrete tools en tips en tricks om in je werk
    met kinderen mee aan de slag te gaan –> voor KINDBEGELEIDERS

Waar? Creanest, Kortrijksesteenweg 897, 9000 Gent
Prijs? Lezing: 20 euro pp (29 euro per ouderpaar)
Volledige 2-delige module (lezing + workshop): 59 euro
Inschrijven? via info@creanest.be

Comments are closed.