Coaching

Coaching voor ouders en parentpreneurs.

Mama of papa worden zet je hele wereld op zijn kop. Je bent plots verantwoordelijk voor het zorgen voor en opvoeden van je kind(eren). Je prioriteiten veranderen, je hele leven wordt omgegooid. Je moet plots duizend-en-een ballen in de lucht gooien, het vraagt veel organisatietalent en je work-life balance is ook helemaal anders dan toen je nog geen kinderen had. 

Je hebt ineens een ‘gezin’ waarbij je je kind de allerbeste kansen in het leven wil geven, waarbij je wil dat het zich goed ontwikkelt, graag leert, sociaal is, goed eet, goed slaapt, enz.

Soms zijn er dingen in het leven van jou als ouder of in het leven van je kind waarbij je best wat begeleiding kan gebruiken. Met de coaching wil ik jou als ouder net dat duwtje in de rug geven om weer verder te kunnen. Opvoedkundige thema’s maar ook thema’s gerelateerd aan je rol als ouder kunnen hier aan bod komen.

Sommigen onder jullie zijn misschien ook ondernemer (de zogenoemde ‘parentreneurs’) en hebben wat moeite om het ouderschap en ondernemerschap te combineren. Ik weet als geen ander dat die twee samen een pittige combinatie is. 

Goed nieuws! Opvoeden moet je niet alleen doen en ondernemende ouder zijn ook niet. ‘It takes a village to raise a child’ is ‘the key’ om het allemaal vol te houden, alles te combineren en van het ouderschap, je kinderen en je leven te (blijven) genieten. Creanest wil die ‘village’-rol vervullen, een ‘community’ vormen waarin we elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen waar nodig.

De coachings zijn 1-op-1 sessies (met één ouder) of 1-op-2-sessies (met beide ouders).

Maak je graag een afspraak voor een intakegesprek? Bel dan naar +32472 19 76 79 of mail naar info@creanest.be

!!! BELANGRIJKE MEDEDELING: momenteel geef ik geen coachings