Boek

Zie je kind écht is mijn debuut en zal in NOVEMBER verschijnen bij uitgeverij Beefcake Publishing. Deze non-fictie-uitgave zorgt voor een ware ont-moeting van de kinderen van NU!

OVER HET BOEK

Door de toegenomen hulpvraag, het testen en labelen van kinderen, zou je kunnen denken dat er iets mis is met onze kinderen. Niets is minder waar. De kinderen van NU hebben geen problemen, maar onze systemen en visies op onze kinderen en leren wel. De kinderen laten ons zien dat onze manier van denken over, kijken naar en omgaan met hen niet werkt.

Kinderen van NU ‘moeten’ zoveel dat ze er soms ook echt (school)moe van worden.

Maar kunnen kinderen nooit eens gewoon zichzelf zijn?

Kunnen kinderen nog hun eigen ritme en noden volgen?

Kunnen kinderen nog vrij, spontaan en onbezonnen blijven?

Dit boek benadrukt het belang van de eerste zeven jaren van een kinderleven, de ‘gouden jaren’ zoals ik ze noem. En dat begint al van bij de kinderwens. In die eerste zeven jaar wordt het fundament gelegd voor de verdere ontwikkeling van kinderen. Onze kijk op kinderen beïnvloedt hun gedrag. Daarom geloof ik in een preventieve aanpak van problemen, om deze liever te voorkomen dan te genezen.

Kinderen hebben volwassenen nodig die hen die goede start kunnen geven, die met hen omgaan in alle gelijkwaardigheid en hen de kans geven 100% zichzelf te zijn, waarbij ze écht gezien worden zonder labels, vooroordelen of verwachtingen. Zo vindt er een echte ‘ont-moeting’ plaats tussen het kind en de volwassene en kan het kind zich optimaal ontplooien.

CROWDFUNDING

Voor het drukken van dit vernieuwende boek werk ik met een crowdfunding via mijn uitgever Beefcake Publishing.

In dit boek pleit ik voor een preventieve, holistische en intuïtieve visie op kinderen, opvoeding en leren die het kind en zijn/haar behoeftes vooropstelt.

Voor alle duidelijkheid: Zie je kind écht wordt in ieder geval gedrukt en vervolgens verkocht via de boekhandels, ook al haal ik mijn streefbedrag niet. Maar hoe meer ik ophaal, hoe meer mijn uitgever kan doen! Alle donaties zijn welkom en iedereen die schenkt, krijgt altijd waarvoor ingetekend wordt. Beefcake Publishing staat daar garant voor, al vele succesvolle crowdfundings lang.

De middelen die ik zou kunnen ophalen via crowdfunding, dienen deels voor de productie en deels voor de promotie. Wat betekent dat? Een professionele lay-out, een kwalitatieve druk, voldoende oplage, verdeling in alle winkels in Vlaanderen en Nederland en reclame om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat het boek is gepubliceerd. Daar gaan we samen voor! In ruil voor jouw bijdrage biedt Beefcake je allerlei exclusieve voordelen.

Zie je kind écht zal verschijnen in november 2023.

Wie een bedrijf heeft, kan bovendien de storting voor de crowdfunding (vanaf 100 euro) inbrengen als sponsoring. Mail voor een bewijsje naar: info@beefcakepublishing.be

Hoe een donatie doen? Via https://www.beefcakepublishing.be/product/zie-je-kind-echt/ of via onderstaande QR-code.

STANDAARD REWARDS

20 euro: Hartelijk dank! Je ontvangt een exemplaar van het boek. Je kan dat afhalen op de boekpresentatie waarvoor je wordt uitgenodigd, of je kan de afhaling regelen in samenspraak met de auteur. (Het boek wordt NIET per post opgestuurd.)

35 euro: Hartelijk dank! Je ontvangt twee exemplaren van het boek. Een boek voor jezelf en eentje om cadeau te geven. Of je legt samen. Met deze actie krijg je maar liefst een korting van 9 euro op de winkelprijs. Je kan je exemplaren afhalen op de boekpresentatie waarvoor je wordt uitgenodigd. Als dat niet lukt, dan stuurt Beefcake ze via de post op naar jou. (Enkel levering in België.)

50 euro: Voor zoveel gulheid krijg je twee exemplaren van het boek en nog twee andere boeken uit het fonds van Beefcake Publishing. (Levering in de EU.)

100 euro: Jij bent een fan van het eerste uur! Je krijgt al het voorgaande, plus een naamsvermelding in het boek.

250 euro: Bedankt dat je ons project wilt sponsoren! Voor jouw bijdrage krijg je 10 stuks van het boek, 2 andere titels van Beefcake plus een naamsvermelding in het boek.

500 euro: Beste mecenas! Bedankt dat je ons project wilt sponsoren! Voor jouw bijdrage krijg je 20 stuks van het boek, 5 andere titels van Beefcake plus een naamsvermelding in het boek.