Boek

Mijn boek ‘Zie je kind écht’ hier te koop! (nu -15%)

Bekijk je kind door een andere bril of nog beter: gooi die bril helemaal weg en zie je kind écht! Laat je je inspireren door de visies in dit boek en je bekijkt je kind, opvoeding en het onderwijs nooit meer als ervoor.

Je kan mijn boek aankopen via  onderstaand formulier.Shipping costs€ 4,00
Total


OVER HET BOEK

Door de toegenomen hulpvraag, het testen en labelen van kinderen, zou je kunnen denken dat er iets mis is met onze kinderen. Niets is minder waar. De kinderen van NU hebben geen problemen, maar onze systemen en visies op onze kinderen en leren wel. De kinderen laten ons zien dat onze manier van denken over, kijken naar en omgaan met hen niet werkt.

Kinderen van NU ‘moeten’ zoveel dat ze er soms ook echt (school)moe van worden.

Maar kunnen kinderen nooit eens gewoon zichzelf zijn?

Kunnen kinderen nog hun eigen ritme en noden volgen?

Kunnen kinderen nog vrij, spontaan en onbezonnen blijven?

Dit boek benadrukt het belang van de eerste zeven jaren van een kinderleven, de ‘gouden jaren’ zoals ik ze noem. En dat begint al van bij de kinderwens. In die eerste zeven jaar wordt het fundament gelegd voor de verdere ontwikkeling van kinderen. Onze kijk op kinderen beïnvloedt hun gedrag. Daarom geloof ik in een preventieve aanpak van problemen, om deze liever te voorkomen dan te genezen.

Kinderen hebben volwassenen nodig die hen die goede start kunnen geven, die met hen omgaan in alle gelijkwaardigheid en hen de kans geven 100% zichzelf te zijn, waarbij ze écht gezien worden zonder labels, vooroordelen of verwachtingen. Zo vindt er een echte ‘ont-moeting’ plaats tussen het kind en de volwassene en kan het kind zich optimaal ontplooien.

Verkrijgbaar vanaf 22 november ’23!