Yoga

Werken met kinderen en yoga zijn mijn passie en vormen de rode draad in mijn leven. Kinderen begrijpen, hun gedrag vertalen naar hun ouders en begeleiders en hen op deze manier helpen zijn mijn missie. Yoga past mooi in dat plaatje. Na 15 jaar gedanst te hebben, kwamen pilates, yoga en personal training in mijn leven. Na mijn eerste yogales bij Gwenda Vander Steene van Nectar of life, was ik meteen verkocht! Het energetische aspect van yoga deed mij zo deugd. Een bewegingsvorm die fysiek uitdagend EN ontspannend is? Die combinatie had ik tijdens het dansen of andere sporten nog niet ervaren. Nu, als mijn hoofd niet stilstaat of wanneer ik mij niet ‘in balans’ voel, rol ik mijn matje uit en combineer ik mijn dans- en yoga-ervaring, cardio- EN krachtoefeningen tot een echte yoga-workout. Dan voel ik mij weer helemaal mezelf.

Yoga en de yogafilosofie hebben mijn leven zowel verrijkt als verdiept. Gaandeweg leerde ik de kracht van de yogafilosofie kennen: de chakra’s, yin/yang, de elementen, de yoga sutra’s, ademhalingsoefeningen, meditatie, mindfulness, enz. Veel elementen uit de yogafilosofie vind ik zo waardevol dat ik ze graag meegeef aan kinderen. In mijn verhalen die ik gebruik op de kampen, maar ook in mijn yogalessen zelf, verweef ik de yogafilosofie samen met waardevolle levenslessen.

!!! BELANGRIJKE MEDEDELING: momenteel geef ik geen yoga-lessen

The Future House

In de prachtige yogastudio ‘The Future House’ in Wondelgem organiseer ik kinderyoga, ouder-kleuter yoga, peuteryoga en yoga-workouts (1-op1-sessies voor volwassenen). Meer info over de yogastudio vind je op thefuturehouse.be.

Hieronder vind je mijn yoga-aanbod.

Kinderyoga (6 tot 12 jaar)

In de kinderyoga ontdekken we op een speelse en creatieve manier de wereld van yoga.

Kinderyoga is een bewegingsvorm die het lichaam versterkt en versoepelt, en tegelijkertijd zeer ontspannend is. Het leert je kind uit zijn hoofd te kruipen en in zijn lichaam.

Wanneer? elke zondag van 14h tot 14h45 (met uitzondering van schoolvakanties) !!! MOMENTEEL GEEF IK GEEN YOGA-LESSEN

Ouder- kleuter yoga (1 kind tussen 2,5 en 5 jaar en 1 ouder)

In de ouder- kind yoga neem ik jullie mee op yoga- avontuur. We leren op een speelse en creatieve manier de basis van yoga. Samen met je kind yoga doen, versterkt de band met je kind en is bovendien ontzettend leuk en ontspannend!

Wanneer? elke zondag van 15h tot 15h45 (met uitzondering van schoolvakanties) !!! MOMENTEEL GEEF IK GEEN YOGALESSEN

Peuteryoga (18 maand tot 2,5jaar)

In de peuteryoga zetten de allerkleinsten hun eerste yogapasjes in een veilige, warme en uitdagende setting. De kinderen kunnen vrij bewegen, spelen en experimenteren met de verschillende materialen. We hangen in de hangmatten, klimmen, wobbelen, draaien, springen en ontdekken erop los!

Wanneer? elke zondag van 16h tot 16h45 (met uitzondering van schoolvakanties) !!! MOMENTEEL GEEF IK GEEN YOGALESSEN

Yoga-workout (volwassenen)

‘Yoga-workout’ is de combo van yoga EN een workout.In de yoga-workouts doen we yoga EN cardio-en krachtoefeningen. Het heeft het ontspannende en diepgaande effect van yoga EN de fysieke uitdaging van een workout. Zowel inspanning als ontspanning. 

In de yoga-workouts werken we 1-op-1 of in een kleine groep van 2 of 3 personen.

Wanneer?

Op afspraak: stuur een mailtje naar info@creanest.be of via +32472 19 76 79 !!! MOMENTEEL GEEF IK GEEN YOGA-WORKOUTS

Onlangs organiseerde ik een try-out weekend in The Future house, heb je dit gemist en wil je (kind) graag een proefles komen volgen, dat kan! Altijd welkom om eens een lesje te proberen aan kortingstarief.

Inschrijven via Eversports (download de app, zoek ‘The Future house’ en boek je les).

Heb je vragen? Contacteer mij gerust!