Welkom!

Dag lieve ouders en professionals,

Welkom op mijn blog !

Graag neem ik jullie via dit kanaal mee in mijn visie en ervaringen. Welke thema’s mag je verwachten in deze blog? Hier zullen uiteenlopende thema’s aan bod komen binnen opvoeding en educatie voor kinderen, creativiteit, maar ook zal ik bloggen over het moederschap en ondernemerschap. Sommige thema’s zullen vertrouwd aanvoelen, anderen dagen je uit, trekken je als het ware uit je comfortzone. Nog andere bevestigen je gevoel, wat je misschien allang aanvoelde, maar er nog niet uit kwam. Sommige thema’s zullen met jou resoneren, andere niet. Dat is allemaal oké. Neem eruit mee wat je raakt, waar jij iets mee bent. Luister vooral naar je gevoel, volg je hart, laat je meevoeren en inspireren.

Wil je graag reageren of heb je een vraag, contacteer mer gerust op kleurnest@gmail.com .

Veel leesplezier!

Liefs,

Charlotte

Comments are closed.